ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Εισαγωγή

Αυτός ο ιστότοπος, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε υποιστοτόπου είναι προσβάσιμος μέσω της αρχικής σελίδας, «mystery-pot.com», εφεξής ο ‘ «Διαδικτυακός Τόπος». Προσφέρουμε αυτόν το διαδικτυακό τόπο, συμπεριλαμβανομένων όλων των πληροφοριών, εργαλείων και υπηρεσιών που παρέχονται από αυτό το διαδικτυακό τόπο, σε εσάς, τον χρήστη, υπό την προϋπόθεση ότι θα αποδεχτείτε όλους τους όρους, τις προϋποθέσεις, τις πολιτικές και τις ειδοποιήσεις που αναφέρονται εδώ. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με αυτούε τους όρους χρήσης. Εαν δεν συμφωνείτε, μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα.

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, να αλλάξουμε να τροποποιήσουμε, να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε τμήματα αυτών των Όρων Χρήσης ανά πάσα στιγμή. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά τους παρόντες Όρους Χρήσης για αλλαγές. Εάν συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το Δικτυακό Τόπο μετά την ανάρτηση των αλλαγών, σημαίνει ότι αποδέχεστε και συμφωνείτε με τις αλλαγές. Εφόσον συμμορφώνεστε με τους παρόντες Όρους Χρήσης, σας παραχωρούμε ένα προσωπικό, μη αποκλειστικό, μη μεταβιβάσιμο, περιορισμένο προνόμιο να εισέρχεστε και να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο.

Η ατομική εταιρεία μας με τίτλο εφεξής  «Εταιρεία», ή «εμείς» ή το «Mystery Pot» έχει ώς σκοπό την μείωση της σπατάλης πλεονάζοντος φαγητού. Προσφέρουμε στον καταναλωτή «Πελάτη», την δυνατότητα να κάνει κράτηση μιας ενός «Μystery Pot», που θα εμπεριέχει πλεονάζοντα προϊόντα και φαγητό που διατίθενται σε παντοπωλεία, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ , αρτοποιεία, ξενοδοχεία, πρατήρια καυσίμων, φούρνους, σουβλατζίδικα, μίνι μάρκετ κ.λπ., («καταστήματα») που εμφανίζονται στην πλατφόρμα μας. Μόλις ένας πελάτης κάνει κράτηση για ένα προϊόν, το κατάστημα ενημερώνεται μέσω της Πλατφόρμας για την κράτηση, το κατάστημα συμφωνεί να ετοιμάσει και να θέσει τα προϊόντα σε πώληση όπως περιγράφεται εδώ. 

Το Mystery Pot οργανώνει αποκλειστικά την πώληση προϊόντων στην πλατφόρμα για λογαριασμό ενός καταστήματος και δεν υπάρχει συμβατική σχέση μεταξύ του Mystery Pot και του πελάτη όσον αφορά τα προϊόντα ή την πώληση των προϊόντων. Το Mystery Pot δεν φέρει καμία ευθύνη για τα προϊόντα ή την εκτέλεση της συμφωνίας μεταξύ του καταστήματος και του πελάτη.

Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις (“Όροι Χρήσης”) ισχύουν για όλες τις κρατήσεις προϊόντων που γίνονται στους ιστότοπους ή την εφαρμογή κινητών μας (“πλατφόρμα”). Χρησιμοποιόντας αυτή τη σελίδα ή την πλατφόρμα και ποβάλλοντας μια Παραγγελία Κράτησης (όπως ορίζεται παρακάτω), συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους Χρήσης. Υποχρεούστε ελέγξετε διεξοδικά τους Όρους Χρήσης πριν από την υποβολή παραγγελίας στην Πλατφόρμα.

 Χωρίς υποχρέωση

Δεν φέρουμε ευθύνη εάν οι πληροφορίες που είναι διαθέσιμες σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απολύτως ακριβείς, πλήρεις ή τρέχουσες.  Παρέχεται μόνο για γενικές πληροφορίες και δεν πρέπει να βασίζεται ή να χρησιμοποιείται ως μοναδική βάση για τη λήψη αποφάσεων χωρίς να συμβουλεύεται πρωτογενείς, πιο ακριβείς, πληρέστερες ή πιο επίκαιρες πηγές πληροφοριών. Οποιαδήποτε εμπιστοσύνη στο υλικό του παρόντος ιστότοπου είναι με δική σας ευθύνη. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε το περιεχόμενο αυτού του Δικτυακού Τόπου ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν έχει καμία υποχρέωση να ενημερώνει για οποιαδήποτε πληροφορία στον Ιιτότοπο. Συμφωνείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να παρακολουθείτε τις αλλαγές στην Ιστοσελίδα.

 Χρήση του ιστότοπου

Όλο το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των εγγραφών, του κειμένου, του σχεδιασμού, των γραφικών, των λογοτύπων, των εικονιδίων, των εικόνων, των ηχητικών κλιπ, των λήψεων, των διασυνδέσεων, του κώδικα και του λογισμικού, καθώς και της επιλογής και διαρρύθμισης (συλλογικά το “Περιεχόμενο”) αποτελεί αποκλειστική μας ιδιοκτησία, των δικαιοχρηστών της ή των παρόχων περιεχομένου της και προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικού σήματος και άλλους ισχύοντες νόμους. Συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με όλους τους πρόσθετους περιορισμούς που εμφανίζονται στον Ιστότοπο καθώς ενδέχεται να ενημερώνονται από καιρό σε καιρό. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε ή να ακυρώσουμε την εγγραφή οποιουδήποτε ατόμου για αυτήν την Ιστοσελίδα, να αφαιρέσουμε οποιονδήποτε από τον παρόντα ιστότοπο ή να απαγορεύσουμε σε οποιονδήποτε χρησιμοποιήσει αυτό το δικτυακό τόπο για οποιονδήποτε λόγο.

Δεν μπορείτε να διερευνήσετε, να σαρώσετε ή να δοκιμάσετε την ευπάθεια του Δικτυακού Τόπου ή οποιουδήποτε δικτύου που συνδέεται με την Ιστοσελίδα ούτε να παραβιάσετε τα μέτρα ασφαλείας ή ελέγχου ταυτότητας στην Ιστοσελίδα ή σε οποιοδήποτε δίκτυο που συνδέεται με την Ιστοσελίδα. Δεν μπορείτε να αντιστρέψετε την αναζήτηση, να ανιχνεύσετε ή να επιδιώξετε να ανιχνεύσετε οποιαδήποτε πληροφορία σε οποιονδήποτε άλλο χρήστη ή επισκέπτη του Δικτυακού Τόπου ή οποιουδήποτε άλλου πελάτη μας, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε λογαριασμού  δεν ανήκει σε εσάς, όσον αφορά τη πηγή του ή να εκμεταλλευτείτε τον ιστότοπο ή οποιαδήποτε υπηρεσία ή πληροφορία που διατίθεται ή προσφέρεται από ή μέσω του Δικτυακού Τόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, όπου ο σκοπός είναι η αποκάλυψη οποιωνδήποτε πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιοριστικά προσωπικών στοιχείων ή πληροφοριών, εκτός των δικών σας πληροφοριών, όπως προβλέπεται από την Ιστοσελίδα.

Δεν μπορείτε να χαλκεύετε επικεφαλίδες ή να χειριστείτε με άλλο τρόπο τα αναγνωριστικά στοιχεία με σκοπό να συγκαλύψετε την προέλευση οποιουδήποτε μηνύματος ή μετάδοσης που μας στέλνετε μέσα ή μέσω της Ιστοσελίδας ή οποιασδήποτε υπηρεσίας που προσφέρεται μέσα ή μέσω του Δικτυακού Τόπου. Δεν μπορείτε να προσποιείτε ότι είστε, ή ότι εκπροσωπείτε, κάποιον άλλο, ή να μιμηθείτε οποιοδήποτε άλλο άτομο ή οντότητα.

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα ή οποιοδήποτε Περιεχόμενο για οποιονδήποτε σκοπό που είναι παράνομος ή απαγορευμένος από τους παρόντες Όρους Χρήσης ή για να ζητήσετε την εκτέλεση οποιασδήποτε παράνομης δραστηριότητας ή άλλης δραστηριότητας που παραβιάζει τα δικαιώματα μας ή άλλων.

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται στην Ιστοσελίδα για μη εξουσιοδοτημένους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε υλικό ή λογισμικό που προορίζεται να βλάψει ή να παρεμποδίσει την ορθή λειτουργία του Δικτυακού Τόπου ή να παρακολουθήσει κρυφά οποιοδήποτε σύστημα, δεδομένα ή προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία από τον Ιστότοπο. Συμφωνείτε να μην διακόψετε ή να επιχειρήσετε να διακόψετε τη λειτουργία του Δικτυακού Τόπου με οποιονδήποτε τρόπο. Διατηρούμε  το δικαίωμα, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, να περιορίσουμε ή να τερματίσουμε την πρόσβαση ή τη χρήση της Ιστοσελίδας ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Ο τερματισμός της πρόσβασης ή της χρήσης σας δεν σημαίνει παραίτηση ούτε θα επηρεάσει οποιοδήποτε άλλο δικαίωμα ή απαλλαγή στην οποία μπορεί να δικαιούμεθα είτε από το νόμο είτε δικαστικά.

 Εμπορικά σήματα

Τα εμπορικά σήματα, τα λογότυπα και τα σήματα υπηρεσιών που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι καταχωρημένα και μη καταχωρημένα εμπορικά σήματα μας και είναι ιδιοκτησία μας. Τίποτα σε αυτόν τον ιστότοπο δεν θα πρέπει να ερμηνεύεται ως παροχή, συμπέρασμα, ή οποιαδήποτε άδεια ή δικαίωμα χρήσης οποιουδήποτε εμπορικού σήματος, λογότυπου ή σήματος υπηρεσίας που εμφανίζεται στην Ιστοσελίδα χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη, εκτός εάν περιγράφεται διαφορετικά στο παρόν. Επιφυλασσόμεθα  για όλα τα δικαιώματα που δεν έχουν ρητώς χορηγηθεί στον ιστότοπο και το περιεχόμενό του.

 Υλικό που παρέχεται από τον χρήστη

Αναγνωρίζετε ότι είστε υπεύθυνοι για οποιοδήποτε υλικό μπορείτε να υποβάλετε μέσω του Δικτυακού Τόπου, συμπεριλαμβανομένης της νομιμότητας, της αξιοπιστίας, της καταλληλότητας, της πρωτοτυπίας και των πνευματικών δικαιωμάτων για οποιοδήποτε τέτοιο υλικό. Δεν επιτρέπεται η μεταφόρτωση, διανομή ή άλλη δημοσίευση μέσω αυτού του Δικτυακού Τόπου οποιουδήποτε Περιεχομένου που (i) είναι εμπιστευτικό, ιδιωτικό, ψευδές, δόλιο, δυσφημιστικό, άσεμνο, απειλητικό, επιθετικό για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, παράνομο ή αλλιώς απαράδεκτο. (ii) μπορεί να συνιστά ή να ενθαρρύνει ένα ποινικό αδίκημα, να παραβιάζει τα δικαιώματα οποιουδήποτε μέρους ή να δημιουργεί αλλιώς ευθύνη ή να παραβιάζει οποιοδήποτε νόμο, ή (iii) ενδέχεται να περιέχουν ιούς λογισμικού, πολιτικές εκστρατείες, μαζικές αποστολές αλληλογραφίας ή οποιαδήποτε μορφή “spam”. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε ψευδή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλες πληροφορίες ταυτοποίησης, παραποιείτε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα ή αλλιώς παραπλανήσετε με άλλο τρόπο ως προς την προέλευση οποιουδήποτε περιεχομένου. Δεν επιτρέπεται η μεταφόρτωση εμπορικού περιεχομένου στην Ιστοσελίδα.

Συμφωνείτε επίσης ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε οποιεσδήποτε ιδέες, έννοιες ή τεχνογνωσία που εσείς ή τα άτομα που ενεργούν για λογαριασμό σας και μας παρέχουν. Όλες οι προσωπικές πληροφορίες που παρέχονται μέσω αυτού του Δικτυακού Τόπου θα αντιμετωπίζεται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου του Δικτυακού Τόπου. Φέρεστε και εγγυάστε ότι έχετε στην κατοχή σας ή ελέγχετε με άλλο τρόπο όλα τα δικαιώματα του περιεχομένου που δημοσιεύετε,  ότι το περιεχόμενο είναι ακριβές, ότι η χρήση του περιεχομένου που παρέχετε δεν παραβιάζει καμία διάταξη του παρόντος και δεν θα προκαλέσει τραυματισμό σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα  και ότι θα μας αποζημιώσετε για όλες τις απαιτήσεις που προκύπτουν από το περιεχόμενο που παρέχετε.

Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να δημοσιεύουμε, να διαβιβάζουμε, να μεταδίδουμε, να διανέμουμε ή να παρέχουμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο οποιοδήποτε υλικό διατίθεται σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου του υλικού που μας παρέχετε, επομένως έχουμε απόλυτο δικαίωμα να αφαιρέσουμε οποιοδήποτε υλικό από τον Ιστότοπο κατά την απόλυτη κρίση μας σε οποιονδήποτε χρόνο.

 Σύνδεσμοι τρίτων

Αυτός ο ιστότοπος ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, μερικοί εκ των οποίων διαχειρίζονται τρίτα μέρη. Οι σύνδεσμοι αυτοί παρέχονται ως ευκολία για εσάς και ως πρόσθετη οδός πρόσβασης στις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό. Δεν ευθυνόμεθα για το περιεχόμενο αυτών ή άλλων ιστοσελίδων ή προϊόντων ή υπηρεσιών που μπορούν να προσφερθούν μέσω αυτών ή άλλων ιστοσελίδων. Οι σύνδεσμοι από αυτόν τον ιστότοπο σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο δεν σημαίνει ότι εγκρίνουμε, επικυρώνουμε ή συστήνουμε αυτόν τον ιστότοπο. Διαφορετικοί όροι και προϋποθέσεις ενδέχεται να ισχύουν για τη χρήση των συνδεδεμένων ιστότοπων. Επίσης δεν ευθυνόμεθα για τυχόν απώλειες, ζημίες ή άλλες υποχρεώσεις που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της χρήσης οποιωνδήποτε συνδεδεμένων ιστοτόπων.

 Αποζημίωση

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε, να υπερασπιστείτε και να διατηρήσετε αβλαβείς τους διαχειριστές από και έναντι όλων των ζημιών, υποχρεώσεων, εξόδων, ζημιών και δαπανών λογικές αμοιβές δικηγόρων και δικαστικά έξοδα που εγείρονται ή προκύπτουν από τη χρήση του Δικτυακού Τόπου και τυχόν παραβίαση αυτών των Όρων Χρήσης. Εάν προκαλέσετε τεχνική αναστάτωση του Δικτυακού Τόπου ή των συστημάτων που μεταδίδουν την Ιστοσελίδα σε εσάς ή σε άλλους, συμφωνείτε να είστε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε απώλειες, υποχρεώσεις, έμμεσα έξοδα, αποζημιώσεις και έξοδα, συμπεριλαμβανομένων των εύλογων δικηγορικών αμοιβών και δικαστικών εξόδων, που προκύπτουν ή από τη διακοπή αυτή. Διατηρούμε το δικαίωμα, με δικά μας έξοδα, να αναλάβουμε αποκλειστική υπεράσπιση και έλεγχο οποιουδήποτε θέματος που υπόκειται σε αποζημίωση από εσάς και σε αυτή την περίπτωση συμφωνείτε να συνεργαστείτε μαζί μας για την υπεράσπιση αυτού του ζητήματος.

Αλλαγές στους Όρους

Ενδέχεται να προσθέσουμε, να αλλάξουμε ή να καταργήσουμε οποιοδήποτε μέρος αυτών των Όρων Χρήσης ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση. Οποιεσδήποτε αλλαγές στους παρόντες Όρους Χρήσης ή όποιους όρους δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο ισχύουν αμέσως μόλις δημοσιευθούν. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο μετά την δημοσίευση οποιωνδήποτε αλλαγών, υποδεικνύετε ότι αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές. Ενδέχεται να προσθέσουμε, να αλλάξουμε, να διακόψουμε, να καταργήσουμεει ή να αναστείλει οποιοδήποτε άλλο Περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών και των προδιαγραφών των προϊόντων που περιγράφονται ή απεικονίζονται στον Ιστότοπο, προσωρινά ή μόνιμα, ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς ευθύνη.

 Πλήρης συμφωνία

Αυτή η συμφωνία και τυχόν πολιτικές ή κανόνες λειτουργίας που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο συνιστούν το σύνολο της συμφωνίας και της κατανόησης μεταξύ εσάς και εμάς. Μια τυπωμένη εκδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης είναι παραδεκτή σε δικαστικές ή διοικητικές διαδικασίες που βασίζονται ή σχετίζονται με τη χρήση του Δικτυακού Τόπου στην ίδια έκταση και υπόκεινται στους ίδιους όρους Οποιαδήποτε αιτία παρέμβασης μπορεί να έχετε σε σχέση με τη χρήση αυτού του Δικτυακού Τόπου θα πρέπει να ξεκινήσετε μέσα σε ένα (1) έτος από την εμφάνιση της αξίωσης ή της αιτίας της ενέργειας. Εάν κάποια διάταξη της παρούσας συμφωνίας είναι παράνομη, άκυρη ή ανεφάρμοστη, οι υπόλοιπες διατάξεις της συμφωνίας θα παραμείνουν σε ισχύ.

Ορισμένες δυνατότητες που ενδέχεται να είναι διαθέσιμες σε αυτόν τον ιστότοπο απαιτούν εγγραφή. Καταχωρίζοντας και λαμβάνοντας υπόψη τη χρήση της Ιστοσελίδας, συμφωνείτε να παρέχετε αληθής, ακριβείς, τρέχουσες και πλήρεις πληροφορίες για τον εαυτό σας. Ορισμένες λειτουργίες σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να απαιτούν τη χρήση κωδικού πρόσβασης. Είστε υπεύθυνοι για την προστασία του κωδικού πρόσβασής σας. Συμφωνείτε ότι θα είστε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε δηλώσεις που έγιναν και για πράξεις ή παραλείψεις που προκύπτουν μέσω της χρήσης του κωδικού πρόσβασής σας. 

Περιορισμός Ευθύνης 

Το Mystery Pot αρνείται κάθε ευθύνη για (α) ζημιές που προκύπτουν από καταστάσεις για τις οποίες ευθύνεται το κατάστημα, (β) πράξεις τρίτων ή που προκύπτουν από μη αναγνωρίσιμη διακοπή της διαθεσιμότητας της πλατφόρμας, (γ) παραγγελίες πελατών που επικυρώνονται με χρήση δεδομένων πληρωμής ή άλλων δεδομένα συμβολαίου που λαμβάνονται μέσω απάτης (π.χ. ηλεκτρονικό ψάρεμα δεδομένων πιστωτικών καρτών, κλοπή ταυτότητας κ.λπ.)· (δ) το περιεχόμενο των ιστότοπων στους οποίους συνδέεται η πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένης της ακρίβειας των συνδεδεμένων ιστότοπων και της προστασίας δεδομένων στους εν λόγω ιστότοπους· και (ε) παρόμοιες περιπτώσεις όπως ορίζονται στα σημεία (α) – (ε), εφόσον το Mystery Pot δεν είναι ένοχο για παράβαση του συμβατικού καθήκοντος από αμέλεια.

Το Mystery Pot δεν ευθύνεται για αποτυχία ή για υπηρεσίες που δεν παρέχονται, εάν η αιτία οφείλεται σε συνθήκες που το Mystery Pot δεν μπορεί να ελέγξει Αυτές οι συνθήκες μπορεί να είναι, μεταξύ άλλων, σφάλματα στην υπηρεσία του Mystery Pot ή/και του καταστήματος μετά από νομοθετικές αλλαγές, κυβερνητικά ή επίσημα μέτρα, πολεμικές ενέργειες, τρομοκρατία, απεργίες, φυσικά εμπόδια, λουκέτα, άουτ και φυσικές καταστροφές.

Η ευθύνη του Mystery Pot για ζημία που προκαλείται από ελαφρά αμέλεια αποκλείεται. Αυτός ο περιορισμός ευθύνης δεν ισχύει για βλάβες στη ζωή, τη σωματική ακεραιότητα, την ανθρώπινη υγεία ή για αξιώσεις που προκύπτουν από τις κύριες υποχρεώσεις του Mystery Pot ή της ευθύνης προϊόντος.

Περιορισμοί στη διάθεση προϊόντων

Ορισμένα από τα προϊόντα που προσφέρουμε στο Διαδικτυακό μας Τόπο και την Εφαρμογή, υπόκεινται σε περιορισμούς αγοράς, ανάλογα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία. Αυτοί οι περιορισμοί περιλαμβάνουν ηλικιακό όριο για την αγορά αλκοόλ/ αλκοολούχων προϊόντων, καπνικών και άλλων αγαθών, που διατηρούμε το δικαίωμα να μην παραδώσουμε στο Χρήστη που υπέβαλε την αντίστοιχη παραγγελία βάσει των σχετικών νόμιμων απαιτήσεων που ισχύουν.

Αλκοόλ/ Αλκοολούχα Προϊόντα

Ο Χρήστης πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να έχει πλήρη ικανότητα για δικαιοπραξία, για να μπορεί να αγοράσει προϊόντα που περιέχουν αλκοόλ.

Η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία αμέσως και χωρίς προειδοποίηση, αν διαπιστώσει ότι η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί από κάποιον που δεν έχει νόμιμο δικαίωμα ή είναι κάτω από την ηλικία των δεκαοκτώ (18) ετών.

Επιπλέον, η Εταιρεία μας, οι συνεργαζόμενες μαζί μας επιχειρήσεις και οι διανομείς διατηρούν το δικαίωμα:

  • να ζητήσουν έγκυρο αποδεικτικό επιβεβαίωσης της ηλικίας του Χρήστη ή του εκάστοτε παραλήπτη της παραγγελίας (π.χ. δελτίο ταυτότητας) πριν την παράδοση των αλκοολούχων προϊόντων,
  • να αρνηθούν την παράδοση εάν δεν μπορεί ο Χρήστης/ παραλήπτης της παραγγελίας να αποδείξει ότι είναι τουλάχιστον 18 ετών,
  • να αρνηθούν την παράδοση σε οποιοδήποτε άτομο εάν εύλογα κρίνουν ότι με την παράδοση των προϊόντων παραβιάζεται διάταξη νόμου.

Προϊόντα Καπνού ή ατμίσματος/ Προϊόντα Κάνναβης

Η Εταιρεία μας σε καμία περίπτωση δεν ενθαρρύνει τη χρήση νικοτίνης, τσιγάρων και προϊόντων καπνού ή ατμίσματος. Αν κάποιος Χρήστης δεν είναι ήδη καπνιστής και εθισμένος στη νικοτίνη δεν πρέπει να παραγγείλει τα προϊόντα αυτά μέσω της πλατφόρμας μας από την επιχείρηση που τα πωλεί.

Τα προϊόντα καπνού ή ατμίσματος ή προϊόντα κάνναβης απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο σε καπνιστές άνω των 18 ετών και σε καμία περίπτωση δεν προορίζονται για χρήση από μη καπνιστές, παιδιά, εγκύους, άτομα αλλεργικά ή με προβλήματα υγείας.

Η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία αμέσως και χωρίς προειδοποίηση, αν διαπιστώσει ότι η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί από κάποιον που δεν έχει νόμιμο δικαίωμα ή είναι κάτω από την ηλικία των δεκαοκτώ (18) ετών.

Επιπλέον, η Εταιρεία μας, οι συνεργαζόμενες μαζί μας επιχειρήσεις και οι διανομείς διατηρούν το δικαίωμα να:

  • να ζητήσουν έγκυρο αποδεικτικό επιβεβαίωσης της ηλικίας του Χρήστη/ παραλήπτη της παραγγελίας (π.χ. δελτίο ταυτότητας) πριν την παράδοση των προϊόντων καπνού, ατμίσματος ή κάνναβης,
  • να αρνηθούν την παράδοση εάν δεν μπορεί ο Χρήστης/ παραλήπτης της παραγγελίας να αποδείξει ότι είναι τουλάχιστον 18 ετών,
  • να αρνηθούν την παράδοση σε οποιοδήποτε άτομο σε οποιοδήποτε άτομο εάν εύλογα κρίνουν ότι με την παράδοση των προϊόντων παραβιάζεται διάταξη νόμου.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ενδιαφερόμαστε για το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων. Θέλουμε να σας εξηγήσουμε λεπτομερώς τις πολιτικές και τις πρακτικές που έχουμε υιοθετήσει για την προστασία του απορρήτου σας, ώστε να αισθάνεστε σίγουροι για τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τις πληροφορίες που επιτρέπουν την αναγνώρισή σας («προσωπικές πληροφορίες») και τις οποίες εμπιστεύεστε σε εμάς, και να κατανοήσετε το πώς χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για να σας προσφέρουμε όσο γίνεται καλύτερα προϊόντα, υπηρεσίες και εμπειρίες

Συλλογή προσωπικών δεδομένων

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα μόνο στην περίπτωση που εσείς επιλέξετε να κάνετε  χρήση της φόρμας επικοινωνίας του δικτυακού τόπου, να εγγραφείτε σαν χρήστης ή σαν κατάστημα. Με την εγγραφή σας, επιβεβαιώνετε την ακρίβεια των δεδομένων σας, όπως τη διεύθυνση, το όνομα κλπ.

Κάνοντας την εγγραφή, ο Πελάτης επιβεβαιώνει ότι είναι σε πλήρη ηλικία, ότι είναι καταναλωτής και αγοράζει για προσωπική χρήση, ότι είναι 18 ετών και διαθέτει χρεωστικό σημείωμα, πιστωτική κάρτα ή άλλο έγκυρο μέσο πληρωμής για να πραγματοποιήσει πληρωμές στην πλατφόρμα.

Στην εφαρμογή, ο πελάτης επιτρέπει στην εφαρμογή να κάνει χρήση των υπηρεσιών τοποθεσίας, ώστε η εφαρμογή να εντοπίσει τον πελάτη και να εμφανιστούν τα καταστήματαπου βρίσκονται κοντά στον πελάτη.

Σκοπός επεξεργασίας

Οι προσωπικές πληροφορίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς και τους υπαλλήλους μας, προκειμένου να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας και να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα, σύμφωνα με την παρούσα πολιτική. Τα άτομα που διαχειρίζονται προσωπικές πληροφορίες είναι εκπαιδευμένα για τη χρήση κατάλληλων διαδικασιών. Οι εκπρόσωποι και οι παροχείς υπηρεσιών μας απαιτείται να διατηρούν απόρρητες τις προσωπικές σας πληροφορίες και να μην τις χρησιμοποιούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό πέραν εκείνων που εξυπηρετούν την παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών σε εμάς.

Cookies

Τα «cookies» είναι αρχεία δεδομένων που στέλνει ένας ιστότοπος στον υπολογιστή σας κατά την περιήγηση σας στον ιστότοπο. Αυτά τα αρχεία δεδομένων περιλαμβάνουν δεδομένα τα οποία επιτρέπουν στον ιστότοπό μας να θυμάται σημαντικές πληροφορίες που θα κάνουν πιο αποδοτική και χρήσιμη για εσάς τη χρήση του ιστότοπου. Οι ιστότοποί μας χρησιμοποιούν cookies για διάφορους σκοπούς. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των cookies και τις διευθύνσεις IP για την απόκτηση μη προσωπικών πληροφοριών σχετικά με τους επισκέπτες του εκάστοτε ιστοτόπου και προκειμένου να παράσχουμε στους εγγεγραμμένους επισκέπτες μας την καλύτερη δυνατή εξατομικευμένη ηλεκτρονική εμπειρία.

 Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies; Δείτε τη σελίδα Πολιτική cookies

Οι επισκέπτες των ιστοτόπων μας χρησιμοποιούν διαφορετικά λογισμικά πλοήγησης στο διαδίκτυο και διαφορετικούς υπολογιστές. Προκειμένου να διευκολύνουμε περισσότερο τις επισκέψεις σας με την τεχνολογία που χρησιμοποιείτε, καταγράφουμε αυτόματα τον τύπο του προγράμματος περιήγησης και του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιεί ένας επισκέπτης, καθώς και το όνομα του παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου του επισκέπτη. Επίσης, καταγράφουμε το συνολικό αριθμό επισκεπτών του ιστοτόπου μας με τρόπο αθροιστικό, ώστε να μπορούμε να ενημερώνουμε και να βελτιώνουμε τον ιστότοπό μας. Μέσω αυτής της διαδικασίας δεν πραγματοποιείται εξαγωγή προσωπικών πληροφοριών. Αυτά τα δεδομένα μας δείχνουν εάν περισσότεροι επισκέπτες προτιμούν συγκεκριμένες λειτουργίες ή τμήματα του ιστοτόπου από άλλα, γεγονός που μας βοηθά να διατηρούμε τον ιστότοπο μας ενημερωμένο με νέο υλικό που είναι ενδιαφέρον για την πλειονότητα των επισκεπτών μας.

Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies για να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας στους ιστοτόπους μας;

Η τεχνολογία των cookies μας βοηθά να παράσχουμε υλικό που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα ενός επισκέπτη και μας επιτρέπει να διευκολύνουμε για χάρη των επισκεπτών μας την εγγραφή και συμμετοχή σε κληρώσεις και διαγωνισμούς και την πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες που διατίθενται στον ιστότοπο μας. Όπου επιτρέπεται, μπορεί σε τέτοιες περιπτώσεις να συσχετίσουμε προσωπικές πληροφορίες με κάποιο αρχείο cookie.

Τι συμβαίνει εάν δεν θέλετε cookies;

Εάν δεν θέλετε cookies, μπορείτε να ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας έτσι ώστε να σας προειδοποιεί κάθε φορά που ένα cookie αποστέλλεται σε αυτόν ή να απενεργοποιήσετε τη λήψη όλων των cookies μέσω του προγράμματος περιήγησης σας στο διαδίκτυο. (Ελέγξτε το μενού Help/Βοήθεια του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να μάθετε πώς μπορείτε να αλλάξετε ή να ενημερώσετε σωστά τις ρυθμίσεις σχετικά με τα cookies.).

Αποθήκευση δεδομένων

Αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα μόνο για τον χρόνο ο οποίος απαιτείται για να επιτελεσθεί μια υπηρεσία την οποία εσείς ζητήσατε ή για την οποία δώσατε την έγκρισή σας, υπό την επιφύλαξη των κατά περίπτωση αντιθέτων προνοιών του νόμου, όπως συμβαίνει σε ό,τι αφορά θέματα τα οποία διέπει η εμπορική ή η φορολογική νομοθεσία.

Ασφάλεια

Εφαρμόζουμε μέτρα ασφαλείας σε τεχνικό και οργανωτικό επίπεδο, με σκοπό την ασφάλεια των δεδομένων που συνέλεξε από εσάς, έναντι της όποιας εκούσιας ή ακούσιας απόπειρας, χειρισμού, απώλειας, καταστροφής ή γενικότερα πρόσβασης από μη εξουσιοδοτημένο άτομο.  Όπου συλλέγονται προσωπικά δεδομένα και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας, η πληροφορία θα διακινείται υπό κρυπτογραφημένη μορφή ώστε να αποφεύγεται η όποια κατάχρηση των εν λόγω δεδομένων εκ μέρους του όποιου τρίτου.  Τα μέτρα ασφαλείας μας υπόκεινται σε συνεχείς επανελέγχους και αναμορφώσεις, σύμφωνα με τις πλέον πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις.

Δικαιώματα υποκείμενων

Τα κύρια δικαιώματά σας βάσει του νόμου περί προστασίας δεδομένων είναι τα εξής:

α) το δικαίωμα πρόσβασης · β) το δικαίωμα διόρθωσης · γ) το δικαίωμα διαγραφής · δ) το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας · ε) το δικαίωμα αντίρρησης στη μεταποίηση, στ’) το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων · (ζ) το δικαίωμα καταγγελίας σε εποπτική αρχή · και η) το δικαίωμα ανάκλησης της συναίνεσης. Για να μπορέσετε να εξασκήσετε αυτά τα δικαιώματα θα πρέπει να αποστείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@mystery-pot.com. Η διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων ολοκληρώνεται εκτός και αν υποχρεούμαστε από τη νομοθεσία να διατηρήσουμε καταγεγραμμένες τις πληροφορίες.

Τροποποιήσεις

Μπορεί να ενημερώνουμε αυτή την πολιτική από καιρό σε καιρό δημοσιεύοντας μια νέα έκδοση στην ιστοσελίδα μας. Θα πρέπει να ελέγχετε αυτή τη σελίδα περιστασιακά για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτήν την πολιτική. Θα σας ειδοποιήσουμε για  αλλαγές σε αυτήν την πολιτική μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω του ιδιωτικού συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων στον ιστότοπο μας.

Δικαιοδοσία

Οι νόμοι της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως διέπουν τους παρόντες Όρους Χρήσης και τη χρήση του Δικτυακού Τόπου και συμφωνείτε αμετάκλητα με τη δικαιοδοσία των δικαστηρίων που βρίσκονται στην Ελλάδα και ορίζονται ως  καθ’ ύλη τα δικαστήρια των Αθηνών για οποιαδήποτε ενέργεια προκύψει ή σχετίζεται με τους παρόντες Όρους Χρήσης Χρήστη  και η οποία δεν μπορεί να επιλυθεί εξωδίκως Όλα τα δικαιώματα και τα ένδικα μέσα σύμφωνα με τους όρους χρήσης είναι σωρευτικά και δεν αποκλείουν άλλα δικαιώματα και ένδικα μέσα που προβλέπονται από το νόμο ή από άλλη συμφωνία.

Εάν κάποια από τις διατάξεις των παρόντων Όρων Χρήσης κρατείται από δικαστήριο ή άλλο δικαστήριο αρμόδιας δικαιοδοσίας ως άκυρη ή μη εφαρμόσιμη, οι διατάξεις αυτές περιορίζονται ή εξαλείφονται στο ελάχιστο αναγκαίο βαθμό και αντικαθίστανται από έγκυρη διάταξη που ενσωματώνει καλύτερα την πρόθεση των παρόντων Όρων Χρήσης, ώστε οι παρόντες Όροι Χρήσης να παραμείνουν σε πλήρη ισχύ και άμεση επίδραση. Αυτοί οι Όροι Χρήσης αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ εσάς και εμάς όσον αφορά τη χρήση του Δικτυακού Τόπου. Τυχόν αποτυχία μας να επιμείνουμε ή να επιβάλουμε την αυστηρή εκτέλεση αυτών των Όρων Χρήσης δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως παραίτηση σε οποιαδήποτε διάταξη ή οποιουδήποτε δικαιώματος που πρέπει να επιβάλει τους παρόντες Όρους Χρήσης και καμία συμπεριφορά μεταξύ μας και εσάς ή άλλο μέρος θεωρείται ότι τροποποιεί οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων Όρων Χρήσης. Οι παρόντες Όροι Χρήσης δεν πρέπει να αναλύονται ή να ερμηνεύονται ώστε να παρέχουν οποιαδήποτε δικαιώματα ή ένδικα μέσα σε τρίτους.

Περιβαλλοντικό τέλος

Από 1.1.2022 σύμφωνα με το Ν. 4736/2020 επιβάλλεται στους καταναλωτές η καταβολή περιβαλλοντικού τέλους τεσσάρων (4) λεπτών του ευρώ για τα πλαστικά μιας χρήσης ανά είδος, εφόσον χρησιμοποιούνται τέτοια ως συσκευασία τροφίμων και ποτών κατά την πώλησή τους από τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και λιανικού εμπορίου. Σημειώνεται ότι το πλαστικό κάλυμμα ή καπάκι λογίζεται ως διακριτό προϊόν, για το οποίο επιβάλλεται αυτοτελώς η εισφορά.

Από 1.1.2021 σύμφωνα με το Ν. 4685/2020 επιβάλλεται στους καταναλωτές η καταβολή περιβαλλοντικού τέλους επτά (7) λεπτών του ευρώ ανά τεμάχιο πλαστικής σακούλας, με εξαίρεση τις βιοδιασπώμενες πλαστικές σακούλες μεταφοράς. Ενδέχεται από επιχειρήσεις Σουπερμάρκετ, κρεοπωλεία κλπ. να υπάρχει μεγαλύτερη χρέωση για τις χρησιμοποιούμενες από τις επιχειρήσεις αυτές σακούλες μεταφοράς, η οποία θα αποτυπώνεται κατά την υποβολή της παραγγελίας σας.

Η Εταιρεία μας ενθαρρύνει τους Πελάτες να έχουν τη δική τους σακούλα, ώστε να πάρουν τα προίοντα. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη πώλησης και χρέωσης της σακούλας και των πλαστικών ειδών ανήκει στα συνεργαζόμενα Καταστήματα που πωλούν τα προϊόντα και πρέπει η αντίστοιχη χρέωση να αναγράφεται στο εκδιδόμενο παραστατικό

Προίοντα 

Το Mystery Pot δεν είναι υπεύθυνo για την κατασκευή, πώληση, αγορά, αποθήκευση, κατεργασία, παραγωγή, επεξεργασία, επισήμανση, συσκευασία, παράδοση ή επεξεργασία προϊόντων. To Mystery Pot δεν ευθύνεται επίσης για την εκτέλεση των συμβατικών υποχρεώσεων έναντι του πελάτη όσον αφορά τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής, πώλησης, αγοράς, αποθήκευσης, προετοιμασίας, παραγωγής, μετατροπής, επισήμανσης, παράδοσης, ποιότητας, συστατικών, αλλεργιογόνων ή διαχείριση προϊόντων. 

Τα εστιατόρια, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και οι λοιπές συνεργαζόμενες επιχειρήσεις πέραν της αποκλειστικής ευθύνης τους για την ποιότητα, συντήρηση, αποθήκευση και έλεγχο των τροφίμων και προϊόντων που πωλούν μέσω του Μystery Pot ευθύνονται επίσης για την ακρίβεια και πληρότητα τυχόν αναγκαίων επισημάνσεων και περιγραφών σχετικά με τα συστατικά και τα αλλεργιογόνα που περιέχονται στα προϊόντα του μενού τους.

Το Μystery Pot δεν εγγυάται ότι τα προϊόντα που πωλούνται από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις δεν περιέχουν αλλεργιογόνα. Εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με προειδοποιήσεις αλλεργίας, περιεχόμενο γεύματος ή άλλες πληροφορίες προϊόντος, ο πελάτης θα πρέπει να το διευθετήσει αμέσως με το κατάστημα πριν από την παραγγελία. Τα στοιχεία επικοινωνίας του καταστήματος εμφανίζονται στην πλατφόρμα. 

Επιπλέον, τo Mystery Pot δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένης της ισχύουσας νομοθεσίας για τα τρόφιμα σχετικά με την παρασκευή, πώληση, αγορά, αποθήκευση, προετοιμασία, παραγωγή, επεξεργασία, επισήμανση, παράδοση και διαχείριση τροφίμων, εκτός εάν το Mystery Pot αναφέρεται ρητά στην πλατφόρμα ως κατασκευαστής ή πωλητής του προϊόντος.

Το Mystery Pot δεν ευθύνεται για μη εκπλήρωση ή καθυστερημένη εκτέλεση των υποχρεώσεων που σχετίζονται με προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής, πώλησης, αγοράς, αποθήκευσης, προετοιμασίας, παραγωγής, επεξεργασίας, επισήμανσης, παράδοσης, ποιότητας, συστατικών, αλλεργιογόνων ή διαχείρισης προϊόντων. Σας προτείνουμε κατά την παραλαβή της παραγγελίας να ελέγχετε προσεκτικά την κατάσταση των προϊόντων, το άθικτο της συσκευασίας τους και την ημερομηνία λήξης τους. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ενημερώστε το κατάστημα.

Κριτικές Πελατών

Οι αξιολογήσεις που κάνει ο πελάτης στην πλατφόρμα για τα καταστήματα ή για τα προϊόντα πρέπει να μην:

Περιέχει δυσφημιστικό, άσεμνο ή προσβλητικό υλικό. Προώθηση της βίας ή των διακρίσεων. Να βλάψει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ενός φυσικού ή νομικού προσώπου. βλάπτει μια νομική υποχρέωση έναντι τρίτων (π.χ. υποχρέωση εμπιστευτικότητας)· Ενθάρρυνση παράνομων δραστηριοτήτων ή εισβολή στην ιδιωτική ζωή. Δώστε την εντύπωση ότι προέρχονται από το Mystery Pot, ή να χρησιμοποιηθεί για την πλαστοπροσωπία ή την παραποίηση της σχέσης σας με άλλο άτομο.

Το Mystery Pot είναι εξουσιοδοτημένο να αφαιρεί ή να τροποποιεί τυχόν κριτικές που δημοσιεύονται, ανεβαίνουν ή μεταδίδονται στην πλατφόρμα ανά πάσα στιγμή, εάν η κριτική αυτή παραβιάζει μία ή περισσότερες από τις παραπάνω απαγορεύσεις ή άλλως κριθεί ότι είναι καταχρηστική.

Οι αξιολογήσεις στην πλατφόρμα παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αποτελούν καμία σύσταση από το Mystery Pot. Οι αξιολογήσεις αντικατοπτρίζουν τις απόψεις πελατών ή τρίτων που έχουν παραγγείλει στην πλατφόρμα. Οποιεσδήποτε δηλώσεις, συμβουλές ή απόψεις τέτοιων προσώπων αποδίδονται αποκλειστικά σε αυτά τα άτομα. Ως εκ τούτου, το Mystery Pot αποποιείται, στο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, κάθε ευθύνη για κριτικές, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, σφαλμάτων, δυσφήμισης, αισχρότητας, παραλείψεων ή ψευδών που μπορεί να συναντήσει ο πελάτης κατά την ανάγνωση αυτών των κριτικών. 

Το Mystery Pot είναι εξουσιοδοτημένο να αποθηκεύει τις αξιολογήσεις. Ο πελάτης δεν λαμβάνει καμία αποζημίωση ή όφελος για τις κριτικές που δημοσιεύονται στην πλατφόρμα. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος από την υποβολή της κριτικής και τη δημοσίευσή της.

Πρωτόκολλο Παραλαβής Mystery Pot

Οι πελάτες του Mystery Pot ενημερώνονται ότι η προτεραιότητα εξυπηρέτησής τους κατά τη διάρκεια της παραλαβής είναι αποκλειστικά στην κρίση του ιδιοκτήτη του καταστήματος και ενδέχεται να μην υπερισχύει αυτής των πελατών που βρίσκονται εντός του καταστήματος τη στιγμή της παραλαβής. Οι πελάτες του Mystery Pot υποχρεούνται να τηρούν το πρωτόκολλο εξυπηρέτησης πελατών και τη σειρά εξυπηρέτησης που ισχύει στο κατάστημα. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος διατηρεί το δικαίωμα να οργανώσει τη διαδικασία παραλαβής όπως κρίνει ενδεδειγμένο και ενδέχεται να ζητήσει από τους πελάτες του Mystery Pot να περιμένουν μέχρι το Mystery Pot να είναι έτοιμο για παραλαβή. Αναμένεται συνεργασία και ευγένεια στην τήρηση αυτών των όρων από όλους τους πελάτες του Mystery Pot, για να διασφαλιστεί μια αρμονική και αποτελεσματική εμπειρία εξυπηρέτησης για όλους τους πελάτες.

Επικοινωνία

Εάν έχετε ερωτήσεις ή συστάσεις, παρακαλούμε να τις απευθύνετε στη παραπάνω διεύθυνση επικοινωνίας.  Οι συνεχείς εξελίξεις στο Διαδίκτυο γενικότερα, καθιστούν απαραίτητες τις κατά καιρούς προσαρμογές των κανόνων μας περί προστασίας δικτυακών δεδομένων.  Επιφυλάσσουμε το δικαίωμα της Εταιρείας να προβαίνει στις εκάστοτε τυχόν ενδεικνυόμενες μεταβολές των εν λόγω κανόνων ανά πάσα στιγμή.

 Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μα